Det finns hur mycket som helst som kan ge inspiration eller hjälpa en i sin utveckling som musiker eller hobbygitarrist. Ofta sitter jag och ser på filmklipp på Youtube och då och då sticker det fram saker som jag tycker är lite extra bra och lägger de sedan på minnet. Här är två kanaler jag kan rekommendera för gitarrister.

Samuraiguitarist

Här har vi en kanal med en kille som tar upp inte bara hur du spelar utan även teori, harmoni och allt annat du kan tänka dig som kan vara nyttigt för en musiker och främst gitarrist. Se lite på denna video och kika framför allt in tips nr tre.

 

 

Tim Pierce

Han ser ut som gubben i Pixars film UP men spelar som en Guru, det stämmer inte hur det ser ut kontra hur det låter. Tim är en kille som ALLA har hört men inte många har sett, han har spelat med allt och alla och framför allt spelat in med allt och alla. Här kan man få bra tips som riktar sig lika mycket till nybörjaren som till proffset. Kika in vad han har pysslat med här https://www.allmusic.com/artist/tim-pierce-mn0000593316/credits