Musikanten Presenterar Rocksoffan

Vi har under ett flertal år arbetat med att unga musiker i Östersund ska få tillfälle att synas och det har mynnat ut i projektet Rocksoffan. Tillsammans med Storsjögymnasiets mediaprogram har vi arbetat med med att skapa den första videon i projektet och tanken är att nya årskuller av unga filmskapare ska få göra ny videor med nya musiker men soffan består. RocksoffanProjektet Rocksoffan innebär att en artist eller en grupp får framföra en egen låt eller en egen tolkning av en låt men de får max vara antalet som får fysisk plats i vår egen rocksoffa. Soffan tas med och videon filmas på ett ställe och en miljö som reflekterar låten och artisten. Är du intresserad av att skapa video eller vara artisten i videon ta kontakt med oss. Mvh Musikanten Östersund

Publicerat av Musikanten Östersund Torsdag 21 juni 2018

Vi har under ett flertal år arbetat med att unga musiker i Östersund ska få tillfälle att synas och det har mynnat ut i projektet Rocksoffan. Tillsammans med Storsjögymnasiets mediaprogram har vi arbetat med med att skapa den första videon i projektet och tanken är att nya årskuller av unga filmskapare ska få göra ny videor med nya musiker men soffan består.
 
Rocksoffan
Projektet Rocksoffan innebär att en artist eller en grupp får framföra en egen låt eller en egen tolkning av en låt men de får max vara antalet som får fysisk plats i vår egen rocksoffa. Soffan tas med och videon filmas på ett ställe och en miljö som reflekterar låten och artisten.
 
Är du intresserad av att skapa video eller vara artisten i videon ta kontakt med oss.
 
Mvh
Musikanten Östersund