Vi har fått i dagarna en sändning med fler Ibanez-gitarrer och även uppdaterat vår studioavdelning med bland annat ADAM monitorer. Vi väntar in en stor sändning studiolmickar från Prodpipe nu i det närmaste med. Men för mig den kanske roligaste nyheten är de Stirling by MusicMan gitarrer och basar vi har fått. Kanske den mest prisvärda gitarren jag någonsin har prövat var med i den senaste sändningen, kom in och testa innan alla är slut och se om ni håller med mig.

Sterling By Music Man SUB SILO3-TBS

STERLINGBYMUSICMAN

SUB Silo Series

En mångsidig arbetshäst med en prislapp som överraskar!

  • Kropp i Jabon
  • Hals i lönn, greppbräda i rosewood
  • 1 x humbucker & 2 x singlecoil
  • Vintage tremolo
  • Tobacco Sunburst
3195:-/st
(2556:- exkl moms)

SUB Silo är ena riktiga arbetshästar och sätter en ny nivå när det gäller kvalitet, pris och spelbarhet. Dessa gitarrer riktar sig till dig som ska köpa ditt första instrument men också till dig som kanske är ute efter att komplettera din arsenal med ytterligare en gitarr. Sub Silo delar många features med sin dyrare förlaga Silhouette Special. Kroppen är avfasad så att den blir lika bekväm sittandes som ståendes. Lönnhalsen har en assymetrisk profil så att den ligger bra i handen oavsett spelposition. Mickarna är Sterling By Music Mans egna och allt sköts via en klassisk 5-lägesswitch.

  • Kropp i Jabon
  • Hals i lönn, greppbräda i rosewood
  • 1 x humbucker & 2 x singlecoil
  • Vintage tremolo
  • Tobacco Sunburst