Vi får ofta besök utav säljare från olika leverantörer och märken och vi får möjligheten att testa nya produkter. Nu fick vi besök utav Mats från Reverend Guitar som hade med sig en rad olika gitarrer som vi fick prova. Vi provade och pratade inte några priser och klämde och kände och jag hade ett pris i mitt huvud vad gitarrerna skulle kunna tänkas kosta ut till kund och när vi väl kom till den punkten så blev jag väldigt förvånad. Jag hade missat min uppskattning om vad gitarren borde kosta med ca 50% av det faktiska värdet, med andra ord vilken sjukt bra gitarr till ett grymt pris.

Vi har nu två modeller hemma och vi väntar en sändning till med några till, jag tror att vi kommer höra en hel del om det här märket i Sverige framöver.

Välkommen in och pröva och bedöm för dig själv.

Märket Reverend har funnits sedan 1997 och firar alltså 20-årsjubileum i år. Huvudkontoret finns i Toledo, Ohio USA och alla modeller är designade av Joe Naylor. En chefsdesigner som förutom utbildning till industridesigner och instrumentmakare har mångårig erfarenhet av att reparera vintagegitarrer. Mr. Naylor kan vid det här laget dessutom luta sig tillbaka på 20 års praktisk erfarenhet av vad som faktiskt gör skillnad i tillverkningen och vad som gör en gitarr riktigt bra.