Vi på Musikanten blir ofta anlitade att tillhandahålla Ljus och Ljus vid olika konserter och galor, nu har jag avslutat Krokoms kulturveckor med att på lördagen vara i Krokomshallen där det var 100% Barn-föreställning. Det var barnkörer och kulturskolan uppträdde och sist på programmet var det Zilla och Totte, otroligt roligt och trevlig tillställning.

Söndagen så var det en duon Good Harvest som för mig har flugit förbi ganska omärkt så jag visste inte vad jag hade framför mig när jag kom till Ås Kyrka för att sätta upp min utrustning. Sedan fick jag träffa två väldigt trevliga tjejer som sedan framförde en konsert som går rakt in på min topp fem i musikaliska upplevelser.. DRA ÅT H.. vad bra dom var.

Har Good Harvest lyckats att missa din radar så rekommenderar jag att du lyssnar till fantastiskt gitarrspel och magisk stämsång.

/ Erik