Hej alla musikanter och icke-musikanter!

Jag jobbar nu mina sista dagar på denna musikbutik och det är med blandande känslor jag skriver detta. 

Jag har nu fått ett mycket utvecklande jobberbjudande på klädbutiken Volt här i Östersund, där ni alla givetvis är varmt välkomna för att säga hej och köpa en skön skjorta till lördagsgiget. Ni kommer givetvis också se mig springandes på musikanten, men numera som kund.

Några sista ord: Kom ihåg att handla lokalt.

MVH,
Alexander Winberg

Vi tackar Alexander för den här tiden och även vi har givetvis blandade känslor för att se honom gå ifrån oss. Musikanten Östersund har vetat om detta under en tid och därför har vi i lugn och ro kunnat tillsätta den tjänst Alexander har med en ny medarbetare, han kommer att börja nu efter nyår. Vi vill inte avslöja nu vilken person det är utan det kommer komma en presentation av honom här. Men orkar du inte vänta på en presentation så är du välkommen in till din lokala musikaffär i januari för att själv se vem det är.

Med vänlig hälsning, Erik och Stefan