När det till och med dyker upp en gitarr vid ett flygfoto över Östersunds torg så vittnar det över hur mycket musik som det finns i staden. När jag började på Musikanten trodde jag att “jo men jag känner ju till de flesta musiker i stan” så gick det inte ana hur fel jag hade. Redan första veckan kommer det in två killar i butiken som Stefan börjar prata med och frågar lite artigt “jaha, spelar ni mycket nu förtiden ?”. De tittade upp på Stefan och svarade …. “Nja inte så värst, inte mer än ett par tre gånger i veckan”. Par tre gånger i veckan !! tänkte jag och kände som inte till någon som spelade så mycket och framför allt inte kallade det “lite”. De grabbarna som kom in var bröderna Hagström från Hammerdal.

Bakom, under, och i det dolda så kryllar det av människor som spelar musik. Vare sig det är för betalning eller enbart för sitt egna nöjes skull.