Det är få… väldigt få saker vi inte kan få tag i och till internet/europa-anpassade priser. Vårat resonemang är att det ska inte vara dyrare att handla i en butik än på nätet. Med det sagt så kontakta oss om det är något som ni önskar beställa så tar vi hem det.

Det landar saker varje vecka i butiken som är nytt för oss men det kanske inte är så roligt att skriva om ett nytt plektrum eller en ny trumstock eller ett nytt märke på lösa A-strängar för nylongitarr så nyheter försvinner lätt på vår radar då vi hela tiden får nytt.

En av de större nyheterna som har rullat i butiken är PRS elgitarrer, det är några som har snurrat i butiken nu och ett antal har hunnit klämma på dom. Vi har ett antal hemma nu i butiken och absolut värt ett besök. Direkt uttagen ur kartongen så är det hitintills inte någon som vi har ens kommit nära med ett verktyg, setupen och finishen och byggkvaliteten är grym på varje ex.

Här är lite info om standardserien.

Perfect as a first guitar or the last guitar you’ll ever need, the PRS SE Standard 24 faithfully recreates the foundational design of the Custom 24, PRS’s flagship model, with all-mahogany body construction. This guitar features classic PRS appointments, including a 24-fret mahogany neck (set neck construction), rosewood fretboard with bird inlays, 85/15 “S” pickups, and the PRS patented molded tremolo, resulting in a guitar that handles well and sounds as good plugged straight into an amp as it does run through a pedal board.

The SE Standard 24 is a modern instrument with a powerful voice for players who demand a rock-solid, reliable guitar.

Specifications:

 • Body Wood: Mahogany
 • Number of Frets:  24
 • Scale Length: 25″
 • Neck Wood: Bound Maple
 • Neck Shape: Wide Thin
 • Fretboard Wood:  Rosewood
 • Fretboard Inlay:  Birds
 • Bridge:  PRS Patented Tremolo, Molded
 • Tuners:  PRS-Designed Tuners
 • Hardware Type:  Nickel
 • Treble Pickup: 85/15 “S”
 • Bass Pickup: 85/15 “S”
 • Controls: Volume and Push/Pull Tone Control with 3-Way Blade Pickup Switch