Men snälla Harriet varför ringer du mig ? Vi har haft lite missflyt här på firman med våran telefon sedan vi ändrade våran telecomlösning. När detta skedde (12/7) så hoppade telefonerna igång precis som dom skulle, nå det kanske var lite tunt på samtal in till oss men vadå, det är ju sommar och då är det färre kunder. Några dagar in så började vi ana att något inte stod rätt till och vi ringde upp våran egna mobiltelefon och i skärmen dök ett annat nummer upp som tillhörde Harriet.

Vi har fått fel nummer! Numret som alla (i alla fall några) vet om 063183010 fanns inte, vi hade ett nummer som började på 51 och tillhörde Harriet. Vår operatör var på och felsökte och efter ett antal samtal och mycket kliande i huvudet så skickades det ut en tekniker som efter någon dag ringde på vår butikstelefon, jag svarade

Erik – “Musikanten Erik”
Tekniker – “Ja nu fungerar telefonen igen…..”
Erik – “Tack”
Tekniker – “Det var felkopplat i stationen, ha det gott”

Effektivt må jag lova i hans kommunikation.

Jag hoppas att detta problem inte har ställt till allt för mycket problem för våra kunder, nu är allt på banan igen och vi tuffar på som vanligt.

Ring, maila, skicka röksignaler eller allra helst kom in och hälsa på oss

Vi ses på Musikanten