Support your local music store

Musikanten Östersund

 

Musik föder musik, musikanter inspireras av musikanter.

Tänk dig tillbaka att du var femton år, drömde om att stå på en stor scen och att du fick vara som dina idoler. Du drömde om att få stå där med just ditt musikinstrument och när du fick ledig tid gick du till någon av stans musikaffärer. Du testade, klämde, kände, fick goda råd som du kanske har haft med dig fram tills nu. Du kanske fick  möjligheten att prata musik med mer erfarna musikanter som kanske var på besök i butiken. Din resa med att pröva dig fram har till slut kanske landat, oavsett om du hamnade på den stora scenen eller bara klinkar i ditt eget vardagsrum.

I dag när du är vuxen så har du kommit upp i den vetskapen om vilka trumstockar du gillar, strängar du föredrar eller kanske att du gillar speciell typ av halsprofil på din bas. Och behovet att besöka musikaffären kanske inte är lika stort som den än gång var, jag menar du vet ju redan vad du gillar….

Var vill jag komma med det här?

Musikaffären ska finnas där för dig som redan är musikant men framför allt finnas där för den som är på väg att bli musikant, och utan dig så kommer vi inte finnas kvar. Det är inte en fråga om pris, vi håller den prisbilden som internet ger, det kan vara en fråga om lager att vi inte har den strängen du efterfrågar men då beställer vi hem den till dig utan extra kostnad. Vi måste få veta vad du vill att vi ska hålla hemma i lager om du kan komma och handla. Hjälp oss att bli bättre.

Värna om musiken i staden, hjälp återväxten av musikanter genom att besöka ”vattenhålet” som musikaffären är och ska vara. Det är här mycket av kontakterna kan skapas, besök oss även om du är erfaren och du känner att du inte behöver några nya grejor, vem vet du kanske är någon av ungdomarnas idoler som ser upp till dig utan att du vet om det.

Genom att stötta din lokal musikaffär genom att köpa någon av dessa kläder och visa att du står upp för den lokala handeln så skänker vi överskottet till ungdomsverksamhet för blivande musikanter.   

Klicka på bilderna för att komma till vår webshop

  

 

649kr Hoodie
99kr  Tygpåse
149kr Keps
199kr T-shirt